https://www.timpex.no//app/uploads/2016/08/Om-timpex-mockup-skjermer-2.png

Transport, import og eksport

Vi har en lang historie med utvikling av programvare for bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling.

Vi utvikler fremtidsrettede løsninger som hjelper våre kunder å bli bedre i det de er best på.

I 30 år har vi utviklet programvare for bedrifter innen logistikk, transport og fortolling, og fått en ledende posisjon innen logistikkløsninger i Norge. Vi har lagt vekt på å tiltrekke oss høyt utdannede ansatte, bygge bransje-kunnskap og erfaring, og ha et tett samarbeid med kundene i alt vi gjør.

Nå går vi inn i en ny epoke, etter at vi 1. mars 2020 ble en del av Maritech, som er verdensledende innen programvare for sjømatbransjen. Det siste året har vi samarbeidet med i et felles transportprosjekt, og nå er vi glade for å kunne slå sammen kompetansemiljøene våre og bli enda sterkere i lag. Vi har nå kontorer i Åndalsnes, Trondheim, Molde, Oslo, Harstad, Tromsø, Reykjavik, Chile, Halifax og Seattle. 

Her kan du lese mer om produktene våre.

Løsningene gir sporing og informasjon ved bruk av App, PDA/mobil og transportsiden.no. Systemet er tilrettelagt for kommunikasjon av Electronic Data Interchange (EDI/XML), og er integrert med ulike forretningssystemer.

Internasjonalt brukes programvaren av over 200 kunder, hovedsakelig i Norge, men også i England, Frankrike, Holland, Danmark, Sverige og Latvia.