https://www.timpex.no//app/uploads/2016/08/Om-timpex-mockup-skjermer-2.png

Transport, import og eksport

Vi har en lang historie med utvikling av programvare for bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling.

Vi utvikler fremtidsrettede løsninger som hjelper våre kunder å bli bedre i det de er best på.

Timpex AS

Programvareselskapet, Timpex AS, har 30-års erfaring i utvikling av programvare for bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling. Hovedkontoret ligger i Åndalsnes med avdelingskontor i Trondheim. 20 ansatte, høyt utdannede, bransje-kunnskap, erfaring og et tett samarbeid med kundene er noen av årsakene til at Timpex har en ledende posisjon innen logistikkløsninger i Norge.

Programmene til Timpex, Timpex TMS (Transport Management System), Timpex CMS (Customs Management System) og de nye produktene Timpex Confirm og Timpex Connect, er programvarer som skal gi brukerne samlet oversikt i forsyningskjeden.

Programvareløsningen gir også sporing og informasjon ved bruk av App, PDA/mobil og transportsiden.no. Systemet er tilrettelagt for kommunikasjon av Electronic Data Interchange (EDI/XML), og er integrert med ulike forretningssystem.

Hele programvareløsningen er et internasjonalt system med over 200 kunder, hovedsakelig i Norge, men også i England, Frankrike, Holland, Danmark, Sverige og Latvia.